Perberichten

In onze persrubriek vindt u een overzicht van al onze persberichten en alle contactgegevens van onze woordvoerster.

Partenariaat tussen Brussels Airport, haar partners en Fost Plus

Brussels Airport, haar partners en Fost Plus verbinden zich ertoe het recyclingpercentage van al het afval op de luchthaven tegen 2023 te verdubbelen. Ze slaan de handen in elkaar om meer afval te voorkomen, beter te sorteren en meer te recycleren.

De Nieuwe Blauwe Zak is geleidelijk in opmars

1 miljoen Vlamingen stappen over op de Nieuwe Blauwe Zak die vanaf 2021 gemeengoed zal zijn in heel Vlaanderen. Fost Plus en de OVAM introduceren vandaag samen met afvalintercommunales MIWA, IVM, IBOGEM, ILVA, IVOO en MIROM en sorteercentra Indaver en Vanheede de uitgebreide blauwe PMD-zak.

Patat is de best sorterende frituur!

Vandaag zal de zaakvoerder van Frituur Patat in Oostakker gehuldigd worden in het kader van een wedstrijd rond het sorteren van PMD in frituren. Fost Plus en keurlabel Best-Frit willen de Belgische frituren met de sorteerwedstrijd aanmoedigen om ook in de zaak beter te sorteren.

Duizenden festivalgangers sorteren makkelijker dankzij Fost Plus

Fost Plus en het beroemde Dour Festival werken samen in een innovatief pilootproject om het sorteren van drankverpakkingen te vereenvoudigen. Het doel is duidelijk: beter sorteren om meer te recycleren. Elk jaar produceren de festivalgangers een berg afval, waarvan een groot deel kan worden gerecycleerd, mits het goed wordt gesorteerd.

Contacteer onze woordvoerster Fatima Boudjaoui

tel.: +32 471 77 30 96

e-mail: fatima.boudjaoui@fostplus.be 

Twitter: @FatimaBoudjaoui - @fostplus